Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Tähelepanu seltsingud, mittetulundusühingud, sihtasutused ja füüsilised isikud

Toetuste taotlemine Räpina valla 2025. aasta eelarvest

Räpina vallas tegutsevatel sihtasutustel, mittetulundusühingutel ja seltsingutel (viimasena käsitletakse ainult võlaõigusseaduse alusel tegutsevaid isikuid) on võimalus taotleda valla eelarvest toetust mittetulunduslikuks ühistegevuseks.

 

Taotlusi 2025. aasta eelarvest toetuse saamiseks on võimalik esitada 31. oktoobrini 2024. Eelarveaasta jooksul tegevustoetust taotleda ei saa.

 

Vormikohane taotlus tuleb esitada Räpina Vallavalitsusele digitaalselt allkirjastatuna e-postil vald@rapina.ee või aadressil Kooli 1, 64504 Räpina. Taotluste esitamisel, toetuste kasutamisel ja aruandluse vormistamisel tuleb lähtuda Räpina Vallavolikogu 23.08.2023 määrusest nr 14 „Räpina valla eelarvest mittetulundustegevuseks toetuste andmise kord".

 

Taotlus- ja aruandevormid ning nimetatud korra leiab Räpina valla kodulehelt www.rapina.ee : Valdkonnad – Haridus, kultuur ja sport – Mittetulundustegevus –Mittetulundustegevuse toetus.

 

Taotluste rahastamine selgub pärast eelarve kinnitamist volikogu poolt, mis toimub hiljemalt 31. märtsil 2025. Toetuse leping sõlmitakse mittetulundusühingu, seltsingu või sihtasutusega peale eelmiste toetuste kasutamise aruannete esitamist.

 

Toetusi ühekordseteks tegevusteks eraldab SA Räpina Kultuurkapital

Taotlused tuleb esitada SA Räpina Kultuurkapitalile vastavateks taotlemise tähtaegadeks (reeglina neli korda aastas). Taotlusi toetuste saamiseks võivad esitada tegutsevad seltsingud, mittetulundusühingud, sihtasutused ja füüsilised isikud.

 

Räpina Kultuurkapitali 2024. aasta neljas ja ühtlasi selle aasta viimane taotluste esitamise tähtaeg on 4. oktoober. Taotlemise kord, taotluse ja aruande vormid on leitavad SA Räpina Kultuurkapital kodulehel www.rapinakultuurkapital.ee.

 

Lisainfo:

Piret Rammo

Räpina abivallavanem

telefon: 525 7864

e-post: piret.rammo@rapina.ee